Van harte welkom, BGL!

Vanaf nu horen de collega’s van BGL er ook bij! Want met de overname van BGL werken we voortaan samen aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. We verwelkomen Karin, Irma, Jill en Peter als nieuwe collega’s.

Wat BGL doet

BGL ondersteunt mensen en organisaties bij hun ontwikkeling. Op laagdrempelige wijze biedt zij kwalitatief hoogwaardige opleidingen, trainingen en integrale advies- en ontwikkeltrajecten.

De aanpak is praktijkgericht en ervaringsgericht. Theoretische en methodische kennis koppelt BGL aan de praktijk van het zelf doen en zelf ervaren. De rode draad binnen de activiteiten bestaat uit zelfonderzoek. Inzicht in de eigen natuurlijke reactiepatronen is immers wezenlijk voor het ontwikkelen van een adequate professionele grondhouding. Het welbevinden en de betrokkenheid van deelnemers zijn de basis voor een optimaal leerklimaat.

30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar volgt BGL de maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. De maatschappij verandert, en daarmee ook de ontwikkelbehoeften van mensen en organisaties. Het aanbod groeit mee met actuele wensen en behoeften van mensen die zich willen ontplooien en organisaties die zich willen verbeteren. Met haar jarenlange ervaring en een stevige dosis realiteitszin weet zij precies waar behoefte aan is. Met als resultaat een breed aanbod van opleidingen, trainingen en vormen van individuele begeleiding.

Kijk verder

Naast Management Tribune, GemeentenNL en CorporatieNL maakt BGL nu ook deel uit van het groeiende netwerk van professionals dat van managers betrokken leiders maakt. We zijn vertegenwoordigd in alle sectoren die te maken hebben met wonen, werken en leven. Kijk gelijk eens op de website van BGL en zie wat zij ook voor jou en jouw organisatie kan betekenen.

Over Redactie MT

De redactie van Management Tribune bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie MT →