Managementdenkers

managementdenkers

Wie zijn de grote managementdenkers van vandaag en welke inzichten moet je hebben om je organisatie vol vertrouwen naar de toekomst te leiden? In 1 dag ben je helemaal opgefrist en vol inspiratie door onze trainers die de belangrijkste managementtheorieën terugbrengen tot hun essentie en die laten zien wat je er in de praktijk mee kunt.

Wat je leert

Tijdens deze eendaagse training leer je de belangrijkste managementdenkers van vandaag kennen en weet je wat hun ideeën zijn. Je hoeft niet meer een hele bibliotheek door te worstelen, dat hebben wij al voor je gedaan. In 1 dag ben je helemaal bij en kun je aan de slag met de theorieën die bij jou passen. Naast een feest van herkenning zul je zeker kennismaken met veel nieuwe inzichten en voorbeelden uit de praktijk. Ook ga je in enkele oefeningen praktisch aan de slag met de vertaling naar jouw eigen organisatie.

Programma

Naast de bekende classics als Porter, Hamel & Prahalad en Covey komen ook nieuwere denkers als Brown, Wiersema en Sinek aan bod aangevuld met Nederlandse bekendste managementexperts zoals Volberda, ‘t Hart en Rotmans.

TIJDONDERWERP
09.30Strategie en leiderschap
10.30Praktische oefening: type leiderschap
11.00Markt en marketing
11.45Casus
12.30Lunchpauze
13.30Personeel en organisatie
14.30Oefening: motivatiedilemma’s
15.00Pauze
15.15Groeimodellen: innovatie, overname en autonome groei
16.00Toepassing: groei van je eigen organisatie
16.30Management toolbox: overzicht belangrijkste instrumenten
17.00Afronding, samenvatting en uitreiking certificaten
17.30Drankje en hapje ter afsluiting

Voor wie

De training is bedoeld voor managers die weer helemaal bij willen zijn en die op zoek zijn naar inspiratie. Je geeft leiding aan een team of een hele organisatie en wilt verder komen. Ook voor adviseurs op het gebied van organisatie, strategie en personeel is dit een geschikte training

Kosten, locatie, datum

De eerstvolgende training vindt plaats op donderdag 7 maart in Utrecht, centraal gelegen en goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. De kosten bedragen €895 exclusief btw en inclusief arrangementskosten.

Aanmelden

De training Managementdenkers vindt maar 2 keer per jaar plaats en deze zit snel vol. Er zijn maximaal 10 deelnemers. Schrijf je daarom nu direct in zodat je verzekerd bent van een plek. Vul hieronder je gegevens in. Hulp nodig? Bel 088 – 04 555 00.

Inschrijfformulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CEDEO erkend