Angéla Tromer: “Alleen zo creëer je draagvlak voor digitale verandering”

Alleen zo creëer je draagvlak voor digitale verandering

Alleen met oprechte belangstelling voor wat anderen belangrijk vinden, lukt het om ze mee te krijgen in jouw verhaal. Dat geldt ook voor digitale veranderingen en al helemaal als je elkaar niet elke dag meer ziet op kantoor. Buig digitale angst om naar acceptatie van veranderingen en verbondenheid. Leer hoe je anderen meekrijgt in verandering.

Aan de slag

Tijdens het Digital Event 2021 verzorgt trainer Angéla Tromer een eenmalige workshop waarin je praktische tips krijgt om de veranderbereidheid in verandertrajecten te verhogen en weerstand te verminderen.

De onderwerpen die aan bod komen:

  • het goed uitgedachte veranderproces
  • het veranderingsproces uitgesplitst in fasen
  • voorbereiden op weerstand
  • voorkomen, erkennen en verbinden: motiverende communicatie.
  • bewust omgaan met de autonomie van de ander (progressieve communicatie)

Over Angéla Tromer

Angéla is al jarenlang de vaste trainer van Management Tribune op het gebied van veranderingsprocessen en ontwikkeling van vaardigheden. Voor het Digital Event 2021 nodigen we haar uit een workshop te verzorgen en alle deelnemers mee te nemen in de vraag hoe je medewerkers meekrijgt in verandering. Angéla trainde al veel overheden, bedrijven en instellingen en is oprichter van het bureau TromerTrain dat staat voor individuele aandacht.

Omdat zij een veelgevraagd spreker en trainer is zijn we blij dat Angéla tijd vrij wil maken om de deelnemers aan net Digital Event 2021 de fijne kneepjes te leren van het succescol in gang zetten van verandering. Wees er ook bij, want deze workshop kun je alleen op 18 mei volgen.

Over Redactie MT

De redactie van Management Tribune bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie MT →