Prof. Dr. Toni Sfirtsis over waardecreatie met data

Zo creeer je draagvlak voor de datagedreven gemeente

Op 15 april verzorgt Prof. Dr. Toni Sfirtsis voor Management Tribune de training Waardecreatie met Data. Sfirtsis is hoogleraar strategie en innovatie aan de TIAS School for Business and Society. Deze eenmalige training is bestemd voor professionals die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van ‘Big Data’ voor de eigen organisatie. Inmiddels zijn al 19 van de 25 plekken bezet door deelnemers die werkzaam zijn in de publieke dienstverlening en het bedrijfsleven. Ben jij er ook bij?

Wat je leert

Hoe ga je om met de groeiende hoeveelheid data binnen jouw organisatie en hoe zorg je ervoor dat je de waarde kunt benutten? Je weet het antwoord na afloop van deze online training.

De training heeft als doel om je kennis bij te brengen over data en je vooral ook de praktische kant van data en data-analyse te laten ervaren. We brengen data terug naar de dagelijkse realiteit van jouw organisatie en laten je de meerwaarde zien op basis van praktijkvoorbeelden.

Trainers

Naast Prof. Dr. Toni Sfirtsis verwelkomen we nog drie trainers. Zij zijn werkzaam bij het toonaangevende data-adviesbureau PWCo: Ruud van Cruchten MSc (data scientist), Jeroen van Doorenmalen MSc (data scientist) en Luc Wolfs MBA (managing partner en datastrateeg).

Datum, tijd, locatie

De training vindt online plaats op donderdag 15 april vanaf 9.00 uur.  Aanmelden kan via de aanmeldpagina of door een mail te sturen naar Management Tribune.

Over Redactie MT

De redactie van Management Tribune bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie MT →