Events & Trainingen

Foto's digital event GemeentenNL

Wil jij in jouw functie veranderingen teweeg brengen of gewoon meer kennis en contacten opdoen? Bij Management Tribune kun je aan events, trainingen en bijeenkomsten deelnemen. De onderwerpen die we behandelen zijn die onderwerpen waar vernieuwende en betrokken managers het meest mee bezig zijn: innovatie, digitalisering, management en het uitdagen van de regels.

Wat kan je verwachten van onze events?

Events zijn een plek om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan. Elk event heeft daarom in de ochtend een plenair gedeelte waar iedereen aan deelneemt. In de middag volg je in kleinere groepen een aantal interactieve sessies die passen bij jouw kennisbehoefte. Je kiest zelf wat bij je past.

Wat kan je verwachten van onze trainingen?

De trainingen zijn een eendaagse online verdieping op een thema. Je gaat met meerdere deelnemers praktisch aan de slag. Tijdens de training leer je de theoretische achtergronden, verschillende aanpakken en voorbeelden van anderen. Je maakt altijd de vertaling naar je eigen praktijk en lost een belangrijk vraagstuk van jouw organisatie op.

Wie zijn onze sprekers en trainers?

Onze sprekers en trainers zijn professionals met veel kennis van de onderwerpen en van de ontwikkelingen bij diverse soorten organisaties. Zij hebben langdurige werkervaring en kennen de praktijk van binnenuit. Ze hebben allen een sterke visie, een flinke dosis kennis en zijn hoogopgeleid. Je kunt bij ze terecht met al je vragen.