Auteur worden

Ben je op zoek naar een podium om je expertise te delen, je mening te geven, een plek waar je artikelen gelezen worden door managers in de private en publieke sector? Word dan auteur bij Management Tribune.

Jouw artikel op Management Tribune

Onze auteurs zijn professionals die zich graag op hun vakgebied willen profileren, hiervoor bieden we hen een podium om hun kennis te delen. Leden, trainers, sprekers, professionals met managementervaring hebben het voorrecht om artikelen te kunnen publiceren. Onze auteurs dienen 1x per maand te publiceren. Als auteur ontvang je een eigen account. Tevens heb je een redactie tot jouw beschikking die de eindredactie van de artikelen verzorgt.

Als auteur kun je artikelen plaatsen binnen onze diverse thema’s: digitaal, innovatie, juridisch en management.

Wil jij graag auteur worden en een account aanvragen? Mail je verzoek naar info@managementtribune.nl

Voor wie schrijf je?

Management Tribune richt zich op de managers en directeuren die betrokken zijn bij de maatschappij. Zij hebben diverse achtergronden en zijn zich bewust van de nieuwe uitdagingen in het uitoefenen en vervullen van managementposities. Het gemeenschappelijke kenmerk van onze leden is dat zij willen doen wat goed is, zij werken met een purpose. Het plaatsen van commerciële informatie is niet gewenst.

Waar kun je over schrijven?

Als auteur schrijf je over meningen, nieuws, feiten en signaleringen. Maar ook trends en tips komen aan bod. Je bent als auteur vrij in welk onderwerp je wilt aansnijden. Zolang jouw artikel maar van toegevoegde waarde is voor het management.

Artikelen kunnen uit verschillende vormen bestaan:

  • Kennisoverdracht – een praktisch artikel met bijvoorbeeld een stappenplan
  • Case – heb jij een mooi voorbeeld dat anderen kan inspireren? Een kijkje in de keuken bij… jou!
  • Interview – de redactie stelt je enkele vragen
  • Aandacht – beschrijf een bepaald probleem en geef vervolgens de oplossing

Wie zijn de andere auteurs?

De andere auteurs van Management Tribune werken bij overheden, kennisinstituten, bedrijven of zijn gespecialeerde zelfstandigen. Zij werken onder meer bij Antea Group, Deloitte, Rijksuniversiteit Groningen, TNO, Rijnconsult, Roodlicht, Destiny, Sanders, Schenkeveld, Stibbe, Bril en Zakenwijzer

Wat bieden we jou?

Gratis exposure via de website en de nieuwsbrief. Een platform om je kennis te delen en je te profileren als autoriteit. De mogelijkheid om je mening te geven over actuele onderwerpen die spelen en in contact te komen met andere professionals. En regelmatig een uitnodiging om deel te nemen aan activiteiten of nieuwe initiatieven.

Meld dus snel je interesse en stuur je verzoek naar info@managementtribune.nl